Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Dokumente,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Transporti
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
Taksi Taksi kompanitë  
 Taksi ACTIVA Tel: 1566
Taksi ARBEKS Tel: 1578
Taksi BENI Tel: 1575
Taksi BRANE Tel: 1577
Taksi GAGI Tel: 1599
Taski HAK Tel: 1596
Taksi KOKI Tel: 1590
Taksi KRAL Tel: 1570       
 
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë, Maqedoni
Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014