Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Rrethi i biznesit
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
Të bësh biznes në TetovëDuke iu referuar reformave të fundit të paralajmruara nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë,  procesi i themelimit apo i fillimit të një biznesi është thjeshtuar duke i eleminuar të gjitha procedurat e stërgjatura administrative, që ka kursyer kohë dhe reduktuar shpenzimet financiare maksimalisht, me çka  ju mundëson të gjithë njerëzve që kanë një ide, janë kreativ, kanë aftësi sipërmarrëse dhe vullnet për punë, të njëjtën ta bëjnë edhe në mënyrë institucionale duke regjistruar biznesin e tyre në institucionet përkatëse.

Sot për të filluar një aktivitet biznesor mjafton vetëm që të paraqiteni në ndonjërën nga shtëpitë konsultuese financiare që posedojnë autorizim përkatës për kontabilitet dhe i gjithë procesi do të bëhet në mënyrë elektronike “online” duke thjeshtuar gjitha procedurat dhe për një kohë shumë të shkurtë ju do keni biznesin e juaj të regjistruar në Regjistrin Qëndror dhe gjithë institucionet përkatëse.

Një ndër faktorët e rëndësishëm që determinon veprimtarinë afariste është lokacioni i biznesit, duke iu referuar kësaj, Komuna e Tetovës paraqet një ndër lokacionet më atraktive për të bërë biznes.

Komunën e Tetovës si destinacion atraktiv  për biznes e bëjnë këto atribute:

  • Pozita e volitshme gjeografike
  • Resurse të mëdha natyrore
  • Infrastruktura moderne
  • Komunikimi transparent në mes komunës dhe sektorit të biznesit
  • Mbështetja dhe përkrahja e bizneseve të reja
  • Zhvillimi dhe promovimi i zonës së lirë ekonomike
  • Nxitja e partneritetit privat-publik
  • Promovimi i politikave nxitëse për të motivuar mërgatën Tetovare për të investuar në vendlindje.       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014