Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Komuna
 Kryetarja e Komunës
 
Kryetarja e Komunës
Këshilli i Komunës
Administrata e Komunës
Ndërmarrjet dhe njësitë
 
Takime me qytetarëtKryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi, realizon takime me qytetarë të cilët duan ta takojnë atë drejtëpërdrejtë dhe individualisht.

Informohen qytetarët e interesuar për të realizuar këtë të drejtë se takimet mbahen çdo të dytën të premte brenda muajit. Caktimi i një termini për takim me kryetaren bëhet përmes paraqitjes personale të qytetarit të interesuar në organin përkatës në Komunën e Tetovës, dhe regjistrimi i tij në listën e qytetarëve.

Pasi të jetë firmosur në atë listë, qytetarit do t'i jepet një numër dhe do të informohet për datën dhe terminin e takimit.

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014