Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Sporti dhe rekreacioni
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
Objektet sportiveNë komunën e Tetovës egzisojnë 7 stadiume dhe 6 salla sportive:

 1.     Stadiumi i ri i qytetit
 2.     Stadiumi i vjetër i qytetit
 3.     Stadiumi tek Qendra sportive
 4.     Stadiumi tek SH.M. Mosha Pijade
 5.     Stadiumi “Dardanët”
 6.     Stadiumi në f. Poroj
 7.     Stadiumi në f. Reçicë

 

 Sallat sportive

 1.     Salla ne SH.M. KIRIL PEJCINOVIQ
 2.     Salla ne SH.M. NIKOLLA  SHTEJN
 3.     Salla ne SH.M. GJOCE  STOJCESKI
 4.     Salla ne f. Poroj
 5.     Salla ne Qendren sportive
 6.     Salla ne SH.F. GOCE DELLCEV

 

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014