Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Mediat dhe shtypi
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
TV ArtTvart funksionon qe nga viti 1993 dhe ne hapesiren mediale te Pollogut ka luajtur nje rol jashtezakonisht te rendesishem ne te gjitha zhvillimet politike,ekonomike,kulturore e shoqerore.

Tvart ka qene deshmitare i te gjitha ngjarjeve kryesore qe percaktuan ardhmerine e shqiptareve ne Maqedoni si psh Themelimi i Universitetit te Tetoves,ngjarjet e Gostivarit ne vitin 1997, lufta e vitit 2001 si dhe shume ngjarje tjera qe kane shenuar kthesen historike te shqiptareve.

Aktualisht Tvart vazhdon te ruaje imazhin e krijuar nder vite si tv i pavarur dhe si zedhenese e te gjitha ngjarjeve kryesore ne kete nenqiell.

 

Email:
tvart@on.net.mk
jamin.skenderi@gmail.com


Tel:
044 331 585
070 277 877
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014