Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Info
 Transporti
 
Hotelet dhe restorantet
Mediat dhe shtypi
Bankat
Transporti
 
AeroportiTetova gjendet 70 Km larg aeroportit ndërkombëtar Leka i Madh.

Në aeroport operojne 14 kompani që ofrojnë linja në qytetet kryesore Evropiane dhe më gjërë.

http://skp.airports.com.mk

 

WIZZ AIR
 
 
www.wizzair.com
 
  Croatia Airlines
 
 
++ 389 2 2561850
++ 389 2 3296967
++ 389 2 3296969
++ 389 2 2520922
Airport Alexander The Great, 1043 Petrovec Macedonia 
www.croatiaairlines.hr
 
    Adria Airways
 
 
++ 389 2 3117 009
++ 389 2 3118 009
++ 389 2 3229 975
++ 389 2 3165 531
Dame Gruev 7, local 7, Skopje Macedonia 
http://www.adria.si
 
  Austrian Airlines
 
 

++ 389 2 314 83 72
++ 389 2 314 83 75

++ 389 2 324 88 05
++ 389 2 256 19 30
'Alexander the Great, Airport
1043 Petrovec, Macedonia
www.austrian.com
 
  Air SERBIA
 
 
++ 389 2 322 90 78
++ 389 2 322 90 49
++ 389 2 311 83 06
++ 389 2 311 65 32
++ 389 2 322 94 47
Partizanski Odredi 17 Skopje Macedonia
www.airserbia.com/  
 
    NEW LIVINGSTON SPA
 
 
www.livingstonair.it
 
  Turkish Airlines
 
 
++ 389 2 256 20 53
++ 389 2 311 61 49
++ 389 2 311 82 43
Dame Gruev 3/9 Skopje Macedonia 
http://www.thy.com/
 
    CORENDON AIRLINES
 
 
www.corendon-airlines.com
 
    SUNEXPRESS AIRLINES
 
 
www.sunexpress.com
 
  Edelweiss Air AG
 
 

++ 41 43 816 50 60

++ 41 43 816 50 61
Operations Center
B. O. Box
8058 Zurich-Airport 
Ground Map
www.edelweissair.ch
 
    BELLE AIR EUROPE
 
 
++ 389 70 23 34 30
"Alexander The Great", Airport1043 Petrovec, Macedonia
www.belleaireurope.com
 
    AIR BERLIN
 
 
BELAIR (Air Berlin Group)
www.airberlin.com
 
    FLYDUBAI
 
 
www.flydubai.com
 
    PEGASUS AIRLINES
 
 
www.flypgs.com
 

 

 

 
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014