Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Инфо
 Транспорт
 
Хотели и ресторани
Медиуми и печат
Банки
Транспорт
 
Такси Такси компании  
 Такси АКТИВА Тел: 13660
Такси Бени МСМ Тел: 13075
Такси Зоки комерц Тел: 13550
Такси Бране метро Тел: 13577  13511
Такси Ју- такс Тел: 13556
Tакси ХАК Тел: 13077
Такси КОКИ Тел:13303
Такси Сити Тел: 13060       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014