Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Инфо
 Медиуми и печат
 
Хотели и ресторани
Медиуми и печат
Банки
Транспорт
 
ТВ КохаТелевизија Коха со седиште во Тетово, емитува програма од март 1993 година.

Со нејзиниот сигнал телевизијата покрива територија од 350.000 жители во Полошкиот регион, со центри во Гостивар и Тетово. Тв Коха е единствена албанска телевизија која поседува регионална Терестриална Дигитална лиценца, и е присутна во ТВ платформите на Оне, Боом ТВ, Ма
xТВ како и во сите кабловски оператори во регионот 8.

Во последните 2 години ТВ Коха може да се следи и на
Shqip TV во С.А.Д и  Канада, на Smart world IP Tv во Европа, во Top IP TV, Art Motion – Косово, како и на други IP TV платформи низ светот.

Тв Коха ја нуди можноста нејзината прграма да ја проследите и на интернет , на нејзината офицална веб страна www.tvkoha.tv, како и на мобилните телефони со андроид платформа, преку симнување на апликацијата shqipto.

Програмската шема на ТВ Коха, е доста обемна со информативни емисии, вести, документарни филмови, емисии за деца и млади, сериски и играни филмови, спортски емисии и друго.


Контакт
:

Адреса: Г.Т. Ц Тетово, 2 кат
1200 Тетово, Републик Македонија
Тел/Факс
: +389 44 331 287
Моб
: +389 70 224 113
Е-пошта:  info@tvkoha.tv, tvkoha@t-home.mk
Веб страна: www.tvkoha.tv
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014