Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Инфо
 Медиуми и печат
 
Хотели и ресторани
Медиуми и печат
Банки
Транспорт
 
ТВ Кисс & МенадаТрговско Радиодифузно Друштво

ТВ K&M ,КИСС & МЕНАДА ДООЕЛ

Улица: Браќа Миладинови бр.1А Тетово

Контакт телефон:  044/333-909  070/ 240-888

 e-mail: tvkm.info@gmail.com

 www.kiss-menada.com

 

Телевизија “Кисс &Менада“ -Тетово,започна со работа во 2019 година, соединувајќи ги средствата и вработените од поранешните “Тв Кисс” и “Тв Менада”, кои имаат повеќегодишно работно искуство во регионот.Програмските содржини  се претежно од информативен и забавен карактер.                                                                                                               

Тв Кисс &Менада емитува програма преку кабелските оператори во регионот Д8: Општините Тетово и Гостивар, како и во руралните општини, Теарце, Јегуновце,Желино, Боговиње, Врапчиште и дел од општина Маврово-Ростуше, со опфат од околу 350 илјади жители.

Во моментов вработени се 1(еден) управител, 2(две) новинарки, 1(еден) снимател, 1(еден) монтажер и 1(еден) реализатор.

Управител на “Тв Кисс & Менада” е Тошо Марковски.

 
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014