Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Vizito Tetovën
 Vendet e interesit
 
Natyra
Resortet
Objektet historike
Muzeumet
Vendet e interesit
 
Qendra memoriale SellcëËshtë kjo një qendër memoriale e ndërtuar pas mbarimit të luftës së vitit 2001, dhe në nderim të dëshmorëve të rënë në këtë luftë.

Gjendet në hyrje të fshatit Sellcë dhe është ndërtuar më kontributin e banorëve të kesaj ane. Aty janë të varosur dëshmorët e malësisë së Tetovës dhe sot aty organizohen manifestime të ndryshme kulturore dhe përvjetore në nderim të sakrificës dhe të rënëve në këtë luftë.
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014