Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Посети го Тетово
 Места од интерес
 
Природа
Одмаралишта
Историски објекти
Музеи
Места од интерес
 
Меморијалниот центар во СелцеОвој меморијален центар е изграден по војната во 2001 година во чест на паднатите борци во оваа војна.Се наоѓа на влезот на с.Селце и е изграден со придонес на неговите жители.

Тука се погребани паднатите борци од тетовските ридско-планински места и во истиот денес се организираат културни манифестации и годишнини во чест на жртвувањето на паднатите борци во оваа војна.
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014