Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Qyteti im
 Shkollat fillore
 
Historia dhe trashëgimia
Institucionet kulturore
Shkollat fillore
Shkollat e mesme
Universitetet
Shoqëritë dhe organizatat
Qytetarët e nderit
Rrethi i biznesit
Sporti dhe rekreacioni
Bashkëpunimi me qytetet tjera
 
SH.F. RilindjaDita e patronatit të shkollës shënohet që nga fillimi, gjegjësisht prej kur ka filluar të funksionojë shkolla me punë.

Karakteristikat kryesore: Njëkatëshe. Objekti i kësaj ndërtese është e vendosur në hyrje të fshatit ne pjesen jugore dhe disponon me oborr vetanak dhe me një fushë të vogël volejbolli.

Sipërfaqja e tërrësishme e shkollës në Sellcë është 1.518,71 m2 , në Vicë është 602,66 m2 .dhe në Llacë 720 m2. Vitin shkollorë 2012/2013 mësimin e përcollën në përgjithësi 30 paralele , 18 paralele me mësim klasorë , 12 paralele me mësim lëndorë.

Mësimin e përcollën në përgjithsi 573 nxënës, me gjuhë mësimorë shqipe. Shkolla numëron gjithsejt 52 punëtorë edhe atë 42 mësimdhënës, 4 administratorë (drejtori, ndihmës drejtor, pedagogu, sekretari) dhe 6 personel teknik.

 

Adresa: Fshati Sellcë
Tel: 044 362-387
E-mail: jeta-z@hotmail.com
Dita e Patronatit: 10 Maj
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014