Shqip   Македонски   English
  Komuna
Kryetari, Këshilli
Administrata, Sektorët
Ndërmarrjet, Njësitë
Për qytetarin  
E-Shërbimet,
Tatimet, Formulare
Vendimmarrja

Qyteti im
Historia, Institucionet, Organizatat, Qytetarët e nderit, Sporti, Biznesi
      Dokumente
Projekte, Buxheti,
Plane urbanistike
Ligje, Akte
Vizito Tetovën
Natyra, Resortet
Objektet historke
Muzeumet
Info
Hotelet, Restoranet
Mediat, Bankat
Transporti

 Dokumente
 Dokumente
 
Dokumente
Projekte
Plane urbanistike
 
Buxheti qytetar i komunës së Tetovës për vitin 2024BUXHETI QYTETAR është një dokument i zhvilluar nga komuna ekskluzivisht për publikun dhe paraqet buxhetin e komunës në një format më të thjeshtë, më pak teknik, për të ndërtuar një kuptim më të mirë se si komuna i menaxhon dhe i shfrytëzon financat publike.Kjo bindje është e një rëndësie vitale për përgjegjësinë dhe llogaridhënien publike dhe për rritjen e pjesëmarrjes gjithëpërfshirëse të qytetarëve në zbatimin e politikave lokale.

 

 

BUXHETI QYTETAR
       
 
Politika për privatësi
Kontakto Komunën
Komuna e Tetovës
Dervish Cara pn
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel. +389 44 511 930
Fax. +389 44 511 962
Tel. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014