Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

Документи
Документи
 
Документи
Проекти
Урбанистички планови
 
 
Буџет
BILANS NA RASHODI
 
Вуџет
BILANS NA PRIHODI
 
Б У Џ Е Т
Општ дел од буџетот на општина Тетово за 2020 година
 
Извештај за рехабилитација на регоналниот пат Тетово - Попова Шапка (Англиски)
Извештај за рехабилитација на регоналниот пат Тетово - Попова Шапка (Англиски)
 
БУЏЕТ на општина Тетово за 2019 година
БУЏЕТ на општина Тетово за 2019 година
 
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2018 година
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2018 година
 
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2017 година
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2017 година
 
БУЏЕТ на општина Тетово за 2018 година
БУЏЕТ на општина Тетово за 2018 година, Билансот на приходи и расходи
 
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2016 година
 
Завршна сметка на буџетот на Општина Тетово за 2015 година
 
Буџет на Општина Тетово за 2017 година
 
Животна средина и просторно планирање
 
Закон за технолошки индустриски развојни зони
 
Статут на Општината
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014